MYYNNISSÄ TÄHTIKORTTEJA HINTAAN 20€/kpl

Kiinnostaisiko vapaavalintaiset A’la Carte annokset SORSANPESÄN ravintolassa kahdelle yhden hinnalla? Ja siihen päälle jälkkäri kahdelle yhden hinnalla (tai neljälle kahden hinnalla) ÄÄRELLÄ? Ja mikä parasta, edut voit käyttää vaikka joka päivä vuoden ajan!

Tähtikortilla saat rahanarvoisia etuja / alennuksia arkipäiväisiin ostoksiin. Etujen hyödyntäminen on helppoa, sillä edun saat ostoksista välittömästi maksun yhteydessä näyttämällä korttiasi.

Edut EIVÄT ole kertaluonteisia, vaan niitä pystyy hyödyntämään rajattomasti kortin voimassaoloaikana (1.6 – 31.5), kumppanin määrittelemin ehdoin.

Kortin ostohinnan voi säästää takaisin jo yhdellä edun hyödyntämisellä ja sen jälkeen käyttö (etujen hyödyntäminen) tuo pelkästään säästöä, vuositasolla jopa satoja euroja.

Yksi ja sama kortti on voimassa kaikilla alueilla ja kumppaneilla: Oulu, Rovaniemi, Kokkola, Seinäjoki, Vaasa, Jyväskylä, Kainuu, Helsinki, Vantaa, Tampere jne.
Kumppaneita on jo nyt yli 150 (etuja paljon enemmän) ja lisää on tulossa!

Edut Seinäjoen alueella

*Osa tuotosta kohdennetaan suomalaisten lasten ja nuorten aktiiviseen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen sekä hyväntekeväisyyteen.
Hyväntekeväisyyskohde Icehearts ry (pitkäkestoista, ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä).

Kortin voit tilata nettisivujemme yhteydenottolomakkeella
Maksu käteisellä
tai tilisiirtona yhdistyksen tilille:
FI12 1292 3000 0052 55
VIITE 2545
SUMMA 20€/kortti

Kortin saat kun maksu suoritettu

 

Henkilön Emmi Olkkonen kuva.